Projektovanje enterijera je delom znanje i veština koja se stiče dugogodišnjim radom i iskustvom, a delom umetnost uređenja prostora. Svi žele da svoj životni prostor učine savršenim, ličnim, specifičnim, originalnim, naravno obavezno funkcionalnim. Uz konsultacije sa našim arhitektama i dizajnerima to možete postignuti.entrijer

Vaš dom ili poslovni prostor treba i može vrlo lako da postane poseban kutak gde ćete se osećati prijatno, slobodno i da isprati i odgovara svim Vašim potrebama. Dozvolite da našim znanjem i iskustvom pomognemo da Vaše želje postanu stvarnost. Dozvolite nam da otkrijemo još neke mogućnosti koje se kriju u Vašem prostoru.

U sklopu naše firme nudimo kompletno projektovanje i dizajn enterijera, bilo da se radi o privatnim stanovima i vilama ili uređenju poslovnog prostora, radnih kabineta, restorana, barova, hotela i drugih objekata, ali i mogućnosti izvođenja istih kao i usluga svih stolarskih, molerskih i keramičkih radova, a po projektu naših projektanata.

Projektom enterijera mogu biti obuhvaćeni celi objekti, a mogu biti obrađene samo određene prostorije ili delovi prostora, komadi enterijerske opreme i nameštaja koje želite da naglasite, popravite, osvežite ili funkcionalno doradite.

enterierProjektovanje enterijera Vašeg prostora koje izrađujemo predstavlja tehnički elaborat sa grafičkim prilozima svih potrebnih osnova, prikaza, preseka, detalja i elemenata koji su obuhvaćeni planiranim zahvatima, opisima materijala, osvetljenja i prikazom 3D modela.

Imate priliku da na stranama prezentacije pogledate neke od naših projekata enterijera. Počevši od koncepta nekog prostora, preko idejnog projekta koji se bavi svim segmentima enterijera: zidovi, podovi, plafoni, osvetljenje i nameštaj pa sve do detalja u enterijeru.

Javite nam se! Dozvolite nam da zajedno nađemo unikatnu formulu koja će Vama i Vašim željama i potrebama odgovarati.

Za sve potrebne informacije i objašnjenja vezana za početak i formiranje Vašeg prostora, za potrebnu dokumentaciju ili detalje, obratite se našem timu profesionalaca, koji će Vam izaći u susret sa svim potrebnim savetima i informacijama.

 

 

Podelite prijateljima !Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr