U oblasti ugostiteljstva, nudimo Vam sledeće usluge:

  • čišćenje hotela, hostela i motela
  • čišćenje restorana
  • čišćenje kafića

Restaurant

Čišćenje ugostiteljskih objekata najbolje je poveriti stručnjacima, koji se profesionalno bave čišćenjem i održavanjem različitih vrsta objekata. Ovo je najlakši način da Vaš ugostiteljski objekat bude savršeno čist, a da, pritom, gosti ne budu ometani ni u jednom trenutku.

Odrzavanje higijene izuzetno je bitno za svaku delatnost, a za Vašu, ugostiteljsku, od presudne važnosti.

 

  • Nemojte higijenu prepuštati slučaju, već profesionalcima! Naš tim zna kako da organizuje dnevno, nedeljno ili mesečno čišćenje, koja sredstva za šta da koriste, kako da obave besprekornu dezinfekciju…
  • Kao vlasnik ili menadžer ugostiteljskog objekta, morate znati da sa higijenom nema kompromisa: samo vrhunska čistoća Vašeg ugostiteljskog objekta doneće Vam stalne goste i pozitivnu preporuku! Zato ne rizikujte!

Pribor, oprema i površine koje dolaze u kontakt sa hranom kao i prostori u kojima se hrana priprema moraju se održavati u čistom stanju. To podrazumijeva redovito čišćenje, pranje i dezinfekciju.

Jedan od preduslova a koji ima za svrhu očuvanje zdravstvene ispravnosti hrane je održavanje čistoće. Nečistoća pogoduje rastu i razmnožavanju mikroorganizama od kojih mnogi mogu biti uzročnici zaraznih bolesti. Pravilnim održavanjem čistoće smanjujemo broj mikroorganizama na prihvatljivu razinu. Pribor, oprema i površine koje dolaze u kontakt sa hranom kao i prostori u kojima se hrana priprema moraju se održavati u čistom stanju.To podrazumijeva redovno čišćenje, pranje i dezinfekciju.

Sva sredstva koja koriste su medicinski odobrena i ne oštećuju površine.

Podelite prijateljima !Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr